website verzekering

Het verzekeren van uw website, waarom niet?

Uw auto is verzekerd, uw huis is verzekerd, uw bedrijfspand, voorraad, in Nederland verzekeren we erg veel. Ook voor u of uw personeel lopen er vast wel wat verzekeringen. Maar voor uw website dan? Uw website is wellicht net zo belangrijk als die buitendienst medewerker, of de helpdesk medewerker? Waarom heeft u dan geen “verzekering” voor uw website? Eentje die u verzekerd tegen lange downtime, malware, virussen. Eentje die er voor zorgt dat er geen spamberichten of andere ongewenste veranderingen op uw site geplaatst wordt. Eentje die uw bezoekers en u op de best mogelijke manier beschermt tegen problemen? Waarom heeft u nog geen verzekering hiervoor?

Wij bieden overigens geen verzekering aan, wij bieden wel de zekerheid aan dat we uw website zo goed mogelijk beschermen tegen alle bovenstaande problemen. De meeste problemen zijn we door onze actieve rol en actieve manier van werken voor, u of uw bezoekers zullen de problemen niet eens opmerken.

Afgelopen vrijdag bijvoorbeeld. Een probleem op 1 van onze klanten hun server (wij beheren de server, en de website voor deze grote klant in het onderwijs)

om 06:00 uur gingen de alarmbellen af. Onze medewerker die dienst had heeft direct actie ondernomen. Het probleem was een update op de server, deze moet normaal gesproken binnen enkele seconden weer zelfstandig opstarten na het updaten, deze bleef echter hangen. Inloggen lukte niet snel genoeg. wij hanteren eigenlijk altijd dat we bij storingen langer dan 15 min een bericht naar de klant sturen.

Om dat we niet snel genoeg konden inloggen hebben we om 06:15 de mail naar de klant verzonden. Met de mededeling, op dit moment zijn er problemen op jullie server, hierdoor is de website tijdelijk niet beschikbaar. De mail was nog maar net verzonden aan de klant of de we konden de server herstarten en de website was weer online. Na een aantal controles wilde we dit met de klant delen.

Het is inmiddels 06:20 de klant krijgt wederom een melding dat we het probleem verholpen hebben.
Om 08:35 kregen we een mail van de klant “Bedankt, maar we hebben er niets van gemerkt”  Daar doen we het voor! 

Verzeker uw website dus optimaal met onze beheermijn.nl dienst!