Reseller worden?

Whitelabel reseller

Vanaf deze maand is het mogelijk om ook doormiddel van een whitelabel constructie gebruik te maken van onze dienst. Op onze pagina voor resellers kun je meer informatie vinden over deze dienst. Op de pagina vindt u alle informatie en alle werkzaamheden die we voor u en uw klanten kunnen uitvoeren. Natuurlijk geschikt voor allerlei bedrijven die met wordpress werken. In de BETA Fase 2017 hebben we een aantal ZZP ers laten testen. Bekijk hieronder een reactie.

Voor heen maakte ik ongeveer 20 websites per jaar, daar waren mijn prijzen dan ook op ingericht. Zo haalde ik genoeg omzet binnen om van te kunnen leven. Echter na verloop van tijd begonnen klanten van het eerste uur met kleine problemen te komen, aanpassingen aan de site kon ik door factureren, maar een menu wat niet meer werkte, of een plugin die voor problemen zorgde? Het koste zoveel tijd dat ik minder websites kon bouwen, en aangezien de prijzen overal onder druk staan… kon ik ook niet echt meer vragen voor de websites die ik bouwde. Via een klant kwam ik in contact met beheermijn.nl, na een gesprek met de eigenaar was ik nog niet geheel zeker of ik de kosten die ik maakte voor de klant terug kon verdienen. Hij bood daarom aan om mee te doen met de testfase. Ik heb 35 websites in beheer gegeven. In het begin best vreemd, want je geeft toch een deel van je bedrijfsvoering uit handen. Echter na de eerste reacties van mijn klanten was ik overtuigd. De opmerkingen als “Doe jij nog zoveel aan onze website?” kwam met enige regelmaat langs. De klanten krijgen elke maand een rapportage met de werkzaamheden die uitgevoerd zijn. (netjes met mijn logo er op) Als er problemen zijn in het weekend of in de vakantie kan ik ook op hun bouwen. Ik maak dan namens mijn klanten een ticket aan in hun systeem. En zij regelen het namens mij verder! Niet alleen voor de rust tijdens mijn werkzaamheden is deze dienst handig, maar dus ook op vakantie! 

Daarnaast hebben we in augustus de eerste reclamebureau en een hostingbedrijf mogen toevoegen. Natuurlijk om te testen en te ervaren waar we de dienst zoveel mogelijk kunnen laten aansluiten op de vraag van hun klanten. En waar we hun organisatie bij kunnen ondersteunen. Om u een beeld te geven, het reclamebureau hoste bij verschillende partijen, wij onderhouden nu via hun de websites van de klant. Het Hostingbedrijf wilde vooral veiligheid bieden aan hun klanten. Maar ook voor hun dienst kwam het goed uit, minder problemen vanwege veiligheids issues betekend meer tijd om met andere zaken bezig te zijn.