iDeal betalingen ontvangen?

Betalingen ontvangen doormiddel van iDeal?

We krijgen met enige regelmaat deze vraag binnen op de helpdesk, hoe kunnen we er voor zorgen dat we iDeal betalingen kunnen ontvangen via onze website? Er zijn natuurlijk erg veel manieren om dit te doen, en veel is afhankelijk van welke producten u wilt verkopen.

Zo gebruiken we graag de pronamic ideal plugin in combinatie met bijvoorbeeld een woocommerce webwinkel.   Hiermee kunt u uw webwinkel producten met gemak verkopen in Nederland. De plugin is goed ontworpen en kan op de meeste websites zonder probleem worden gebruikt.

Wilt u liever iets kleiners verkopen of verkoopt u alleen een dienst? Dan is er de Mollie plugin, hiervoor is wel een account nodig bij de mollie payment provider, maar dat zouden we u toch adviseren. We zullen zo nog iets vertellen over Mollie. Mollie forms laat je een formulier aanmaken die tijdens het invullen ook betaald kan worden.

Klantcase:

Onlangs vroeg een school voor wie we het beheer uitvoeren of het mogelijk was om een formulier op hun site te zetten waarbij mensen zich konden aanmelden voor een reünie. Na het invullen moesten de deelnemers een eigen bijdrage betalen van €10,- Dankzij dit formulier kon het direct via iDeal worden betaald. Dankzij de intergratie met Mollie worden de bedragen uitbetaald op de rekening van de school. 

Mollie is een payment provider, door de registratie daar te voltooien kun je eenvoudig en vooral betaalbaar o.a. iDeal betalingen ontvangen. Naast iDeal betalingen staan er ook nog belangrijke Belgische en Duitse betaal opties tussen. Maar ook paypal ontbreekt niet. De aanmelding bij Mollie is gratis, je betaald per transactie (niet anders, maar vaak wel goedkoper als bij een bank) De transactie kosten betaald u alleen maar als u een betaling ontvangt. Overigens kunt u Mollie betalingen ook voor andere pakketen inzetten, zoals een boekhoud of app. Mollie is dus erg handig als het om betalingen ontvangen gaat!

Meer informatie over dit onderwerp? Neem contact op met uw accountmanager!