Nu ook Hosting voor uw website!

Een veilige website begint met een goede veilige server. De servers van beheermijn.nl voldoen aan de hoogste normen en worden natuurlijk goed up to date gehouden. Ons serverpark bevind zich in Frankfurt en Berlijn en hebben een directe verbinding met de Nederlandse internet exchange AMS-IX en NL-IX. Daarnaast zijn de datacenters gecertificeerd volgens de ISO 27001 norm.

Hosting alleen in combinatie met het Beheermijn.nl onderhoud pakket.

Standaar Hosting (Met beheermijn.nl dienst)

20 GB schijfruimte

Inclusief Let’s Encrypt SSL

5 GB dataverkeer

20 mailboxen

20 MySQL-databases

PHP 7.0 & MySQL 5.6

Max respons time 48 uur

Beheermijn.nl dienst

Hosting en beheer, ideaal voor kleine statische website

Grote website Hosting (Met beheermijn.nl dienst)

50 GB schijfruimte

Inclusief Let’s Encrypt SSL

20GB dataverkeer

50 mailboxen

50 MySQL-databases

PHP 7.0 & MySQL 5.6

Max respons time 24 uur

Beheermijn.nl dienst

Hosting en beheer, ideaal voor het MKB

Webwinkel of Grote website hosting
(inclusief Beheermijn.nl dienst)

150 GB schijfruimte

Inclusief Let’s Encrypt SSL

200GB dataverkeer

50 mailboxen

50 MySQL-databases

PHP 7.0 & MySQL 5.6

Max respons time 24 uur

Hosting en beheer van grote website of van webwinkel 

Extreem snelle verwerkingstijden danzij SSD-power

Met onze virtuele servers heb je altijd voldoende opslagruimte en SSD-power: voor hoge lees- en schrijfsnelheid. Hierdoor is je server geoptimaliseerd voor supersnelle gegevensverwerking.

Gratis SSL certificaat dankzij lets encrypt

Http of Https, dat is eigenlijk geen vraag meer. Binnen onze hosting pakketen kunt u gratis een Lets encrypt SSL certificaat aanmaken voor uw website. Al uw website verkeer gaat dan over de veilige https verbinding! Lukt het niet om een https certificaat in te stellen? dan helpen wij u graag!

E-mail

Eenvoudig uw e-mail inrichten, extra e-mail adressen aanmaken, postvakken vergroten of verkleinen? Webmail, of op uw computer en uw telefoon de e-mail ophalen. Standaard bieden wij u de mogelijkheid om 50 e-mail adressen (postvakken) in te stellen. Heeft u meer postvakken nodig? Ook dan kunnen wij u helpen.

Plesk beheer

Onze servers maken gebruik van de uiterst gebruikersvriendelijke beheerders tool plesk. Zo kunt u op Hosting niveau heel veel extra werkzaamheden uitvoeren. (database aanmaken, ftp gegevens vernieuwen of toevoegen)

Responstime

Doorgaans zijn we binnen enkele minuten al met uw aanvraag/verzoek bezig toch komt het voor dat door drukte we een aantal afspraken moeten maken. De standaard hosting pakketen hebben een maximale responstijd van 48 en 24 uur. (maar zoals gezegd vaak zitten we er binnen enkele minuten bovenop!)